Brasserie de la Lienne

Opgericht in het voorjaar van 2013 door Nicolas en Melissa Resimont, is de "Brasserie de la Lienne" een ambachtelijke microbrouwerij gelegen in het hart van de prachtige streek van de Belgische Ardennen, tussen de provincies Luik en Luxemburg. Zij heeft haar plaats gevonden in een oude boerderij waar de gistingstanks de eetbakken van de dieren hebben vervangen, en waar de schuur werd omgebouwd tot een degustatiesalon.

Vier bieren, een hoppige blonde, een koperachtige blonde, een bruine en een zwarte, worden nu uit een water met uitzonderlijke zuiverheid gebrouwen. Andere recepten zijn al aan het rijpen, zodat de familie met de jaren kan vergroten...

Gelegen in een groene omgeving, is de Brasserie de la Lienne ook het ideale vertrekpunt voor wandel-, fiets-of MTB tochten. Attracties ontbreken er niet in de streek. Op minder dan 40 km vindt u het beroemde circuit van Spa-Francorchamps, de watervallen van Coo en zijn pretpark, de grotten van Remouchamps, of de wildparken van La Reid en Aywaille. Kleine steden worden ook niet overgeslagen: de thermale Spa, het carnaval van Stavelot en Malmedy, het kleine Durbuy zijn oorden van zowel toerisme en rust.

Grootste assortiment dranken
Geschenken voor ieders budget
Meer dan 1400 streekbieren en buitenlandse bieren

Adres

Postcode